Sójová omáčka Teriyaki - přírodně fermentovaná 185 ml
Detailní popis produktu
Teriyaki marináda má původ v japonské kuchyni. Slovo teriyaki vzniklo složením slov teri, které odkazuje na lesk omáčky způsobený obsahem cukru a yaki znamená v překladu grilovat.
Omáčka se vyrábí fermentací rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice, vody a soli, její chuť je pro potřeby marinování zvýrazněna směsí koření (česnek, cibule, zázvor, víno a chilli). Díky fermentaci dochází k dokonalému štěpení bílkovin, sacharidů a tuků.
Marináda má využití zejména k nakládání grilovaného, smaženého a pečeného masa, k dochucení masových pokrmů, šťáv, omáček, dresinků a orientálních jídel. Je vynikající do asijských nudlí a pokrmů z rýže.
Při použití Teriyaki marinády nemusíte používat žádná další ochucovadla, jídlo je ochuceno přírodní a zdravou cestou.
Omáčka neobsahuje konzervační látky, umělá barviva ani přidaný glutamát. Bez lepku.
Složení: voda, fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (lepek odstraněn při fermentaci), cukr, jedlá sůl, ocet, přírodní aroma koření, zahušťovadlo xanthan.
Výrobce: Ekoprodukt, spol. s.r.o., Jinačovice 501, 664 34 Jinačovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Je česká potravinářská společnost z Jinačovic, která se již od roku 1992 zabývá výrobou a prodejem především sójových produktů. Cílem je vyrábět kvalitní potravinářské výrobky, proto žádný z našich produktů neobsahuje chemické konzervanty nebo přidaný glutamát. Samozřejmostí je pro nás také používání geneticky nemodifikovaných plodin ve výrobě.