Hovězí vysoký roštěnec RIB EYE STEAK - vyzrálé maso 300 g
Detailní popis produktu
Vysoký roštěnec je poměrně málo namáhaný druh svaloviny nacházející se mezi lopatkami – najdete ho u hřbetu mezi krkem (podplečím) a nízkým roštěncem (z toho se krájejí roštěnky či připravuje rostbíf). Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí a nejkřehčí část hovězího. Správný RIB-EYE steak se vyznačuje silným mramorováním s jemným lojovým krytím z vnější strany.
Balení: 300 g, tolerance +/- 5 g
Při překročení tolerance se cena vypočítává dle skutečné hmotnosti masa.
Skladujte při teplotě 0°C až 4°C
Minimální trvanlivost od doručení nákupu: 2-3 dny
Výrobce: Steinhauser s.r.o., Karasova 378, 666 01 Tišnov
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Rodinný podnik zpracovávající maso a výrobce prémiových uzenin již přes dvě století. Vyrábí tradiční české výrobky, jako jsou špekáčky, párky, celosvalové šunky nejvyšší jakosti a jiné.