DĚKUJEME VŠEM ZDRAVOTNÍKŮM

DĚKUJEME VŠEM ZDRAVOTNÍKŮM ❤️, kteří pečují o pacienty na covidových odděleních. Moc dobře si uvědomujeme, že prožívají největší fyzickou a psychickou zátěž a jsou na hraně pracovních i osobních kapacit!

Byla doba, kdy se ve velkém stylu zdravotníkům děkovalo, a to situace nebyla ani zdaleka tak dramatická jako nyní. V současné době máme pocit, že říct "DĚKUJEME" lidem, kteří se starají o nás a naše blízké na úkor svých dětí a rodin, se poslední dobou zapomíná.

Ve Farmos.cz jsme se rozhodli vyjádřit hluboké poděkování všem zdravotníkům covidových oddělení v nemocnici Blansko a Boskovice, a to formou darování tašky s regionálními potravinami od našich dodavatelů. Ty jsme v minulém týdnu oslovili, zda budou s námi chtít i oni poděkovat touto formou. Souhlasná odezva od našich farmářů, zemědělců a výrobců potravin nás velice těší!

V následujícím týdnu bude předáno prvních 70 tašek s regionálními potravinami pro nemocnici Blansko. Toto je forma, kterou chceme společně poděkovat. Ale tím to zdaleka nekončí. Pokud se budete chtít touto formou také zapojit, tak nás dále sledujte. Na Farmos.cz vybereme desítku potravin, které v rámci Vašeho nákupu budete moct darovat zdravotníkům v dalších týdnech. Pokud se do této formy poděkování zapojí větší množství zákazníků, tak rádi toto poděkování předáme i zdravotníkům covidových oddělení v nemocnici Blansko a Boskovice opakovaně. Nejde nám o materiální pomoc, ale o způsob poděkování zdravotníkům a jejich rodinám, že to nevzdávají a jsou tu pro nás a naše blízké i v této extrémně náročné situaci.

Váš Farmos.cz  ????

taska_dekujeme_940x788